جستجوی فایل های درسی و دانشجویی

معرفی مطالب درسی و دانشجویی

جستجوی فایل های درسی و دانشجویی

معرفی مطالب درسی و دانشجویی

دنبال کنندگان ۱۰ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
دانلود پاورپوینت ارزیابی تغییرات فیزیکی و شیمیایی در نان

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 29
حجم فایل: 4872 کیلوبایت
 

 

دانلود پاورپوینت ارزیابی تغییرات فیزیکو شیمیایی در نان

تعداد اسلاید : 29

 

کیفیت چندین گونه  نان، از نان های پخته تا حدی یخ زده ی به مظور تعریف ویژگی های اصلی کیفیت ارزیابی شد. افت تازگی پوسته اندکی پس از پخت، نیز بررسی و تعیین شد. پارامترهای کیفیت که پوسته نان ​​و مغز نان را توصیف می کنند ​​با روش های صنعتی و دستگاهی، در 9 نمونه مختلف (با توجه به فرمولاسیون و طول مدت پخت) بررسی و تعیین شدند. تجزیه و تحلیل مولفه های اصلی (PCA) انواع نان ممتاز را در بین گونه ها مشخص کرد.

 

دانلود فایل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی