جستجوی فایل های درسی و دانشجویی

معرفی مطالب درسی و دانشجویی

جستجوی فایل های درسی و دانشجویی

معرفی مطالب درسی و دانشجویی

دنبال کنندگان ۱۰ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
اصل و ترجمه مقاله کاربرد روغن پالم در محصولات غذایی

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 11
حجم فایل: 865 کیلوبایت
 

 

اصل و ترجمه مقاله کاربرد روغن پالم در محصولات غذایی

تعداد صفحات ترجمه : 11 صفحه پی دی اف

 اصل و ترجمه مقاله کاربرد روغن پالم در محصولات غذایی - Recent results on palm oil uses in food products

اخیراً گرایش به کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس از چربی محصولات، سبب توجه بیشتر به محصولات روغن پالم، به عنوان یک منبع چربی جامد جایگزین چربی های هیدروژنه شده است. جدول 1 نشان دهنده میزان چربی جامد است، عده زیادی علاقه مند به استفاده از آن بعنوان ماده پایه برای مارگارین هستند.

 

 

 

دانلود فایل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی