جستجوی فایل های درسی و دانشجویی

معرفی مطالب درسی و دانشجویی

جستجوی فایل های درسی و دانشجویی

معرفی مطالب درسی و دانشجویی

دنبال کنندگان ۱۰ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
طبقه بندی موضوعی
اصل و ترجمه روش های نگهداری سیب زمینی و فریز آن

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 23
حجم فایل: 668 کیلوبایت
 

 

اصل و ترجمه روش های نگهداری سیب زمینی و فریز آن

تعداد صفحات : 23

 

بسیاری از مواد غذایی با ارزش مثل سس سیب  و رب گوجه فرنگی عصاره هایی از مواد حل نشدنی هستند که وسط آنها آبکی است . روش تغییر شکل مواد ، به ویژه فشار محصول، برای خرید و فروش صنعتی ، انبار ، پردازش و انتقال تعلیق های غلیظ شده ( رائو ، 1987 ) مهم است . فشار محصول به این معنی است که این فشار باید به راحتی مایع را از یک لایه به لایهً دیگر انتقال دهد ( چارم ،1962) ، و این کار نقشی در پوشش سطوح توپر بازی می کند . در مورد استحکام ساختار شبکه ای پیوسته ، نیرویی در واحد وارد می شود تا ساختار ماده از طریق شکاف پیوندها و ارتباط واحدهای گردشی از هم جدا شوند ( دیوران و کاستل ، 1982؛ کیو و رائو ، 1988) . چندین روش برای تعیین و مقایسه فشار محصول تعلیق های مواد غذایی به کار برده شده است ، بلکه بیشتر بزرگی های فشار محصول از طریق استنتاج میزان برش – فشار برش مطابق با چندین مدل گردشی مثل مدل های کاسان ، هرسچل – بولکلی و میز راهی – برک تعیین شدند  ( میساری ، کیو رائو 1990 ؛ کیو رائو 1988؛ رائو و کولی 1983) .

 

دانلود فایل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی